Igauan Maut Cetakan Ke-4

Igauan Maut kini masuk cetakan ke-4. Masih lagi terbitan Dewan Bahasa dan Pustaka.Igauan Maut pernah menjadi Novel Langka sukar dimiliki oleh para peminat Ramlee Awang Murshid. Ini kerana novel ini karya pertama Ramlee Awang Murshid yang diterbitkan pada tahun 1995. Karya ini diterbitkan setelah beliau memenangi Peraduan Menulis Novel Dewasa 1992.

Hanya pada tahun 2013, novel ini memasuki cetakan ke-2. Ini adalah inisiatif Ramlee Awang Murshid Fan Club yang tidak jemu memohon pihak Dewan Bahasa Dan Pustaka mencetak semula novel ini. Kini novel ini telah memasuki cetakan ke-4, namun setiap cetakan sangat terhad dan lebih menarik setiap cetakan mempunyai kulit buku (cover) yang berbeza.


Jadi kepada RAMians belum memiliki karya sulung Ramlee Awang Murshid ini, boleh menempah sekarang melalui www.facebook.com/RAMFCStore . RAMFC Store ada menyimpan stok terhad dan jualan pada harga RM25 (termasuk pos seluruh Malaysia).

Jadi apa tunggu lagi? Dapatkan karya ini di:


Kepada mengumpul koleksi karya Ramlee Awang Murshid, jangan lupa dapatkan cetakan ke-4 dengan 'Cover' terbaru. Barulah lengkap koleksi karya RAM anda!!!

Kepada tertanya-tanya novel ini mengisahkan apa? berikut adalah sinopsis novel ini.

Sinopsis Igauan Maut.

Sebuah novel suspen yang memaparkan kisah dendam akibat daripada tragedi ngeri yang berlaku pada September 1963. Dendam yang terpateri di hati dan beraja pada sepasang mata yang beracun, menuntut harga setitik darah dibayar dengan selaut darah dan nyawa yang hilang pinta dikembalikan, demi menebus maruah dan mencari keadilan dunia. Tiada lagi erti kemanusian dan kasih sayang yang baru tumbuh dibunuh. Segalanya hilang dalam memerangi badai emosi yang mengganas.

Anda juga boleh baca ulasan novel ini pernah dipaparkan di laman ini. Sila klik link berikut:
 


Untuk menempah, jangan lupa layari www.facebook.com/RAMFCStore hari ini. Tempahan dibuka selagi stok masih ada.
 

Share:

4 Ulasan

 1. baca banyak kali pun novel RAM ni tak pernah jemu. banyak yang saya belajar tentang kehidupan dari setiap novel RAM. teruskan berkarya.

  BalasPadam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 3. Halo,
  Saya Puan. NAOMI EDUARDO, dan pemberi pinjaman pinjaman swasta yang menawarkan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah mereka telah ditolak oleh bank dan agensi kewangan lain? Adakah anda memerlukan penyatuan atau pinjaman gadai janji? Lihatlah lagi, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami meminjam dana untuk orang yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit buruk atau yang memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa kami menyediakan bantuan yang boleh dipercayai dan membantu dan kami akan menawarkan pinjaman kepada anda, menghantar e-mel kepada kami (naomieduardofirm@gmail.com)

  BalasPadam
 4. Hari yang baik, Nama saya Lisa adalah warganegara Amerika Syarikat Amerika yang saya ingin memberi keterangan mengenai Peminjam Pinjaman yang baik yang menunjukkan cahaya kepada saya setelah ditangkap oleh 4 pemberi pinjaman antarabangsa Internet yang berbeza, mereka semua berjanji memberi saya pinjaman selepas membuat saya membayar banyak yuran yang menghasilkan apa-apa dan tidak memberi hasil yang positif. Saya kehilangan wang susah payah saya dan jumlahnya adalah 8,000USD. Suatu hari ketika saya sedang melayari internet yang kelihatan misterius ketika saya menemui seorang lelaki testimoni yang juga telah menipu dan akhirnya dihubungkan dengan pinjaman bank citi bank (customercare@thecitibank.com) atau kunjungi www.thecitibank.com di mana dia akhirnya mendapat pinjamannya, jadi saya memutuskan untuk menghubungi syarikat pinjaman yang sama dan kemudian memberitahu mereka cerita tentang bagaimana saya telah ditipu oleh 4 peminjam yang berbeza yang melakukan apa-apa tetapi untuk saya lebih sakit. Saya menerangkan kepada syarikat melalui pos dan semua yang mereka beritahu saya adalah tidak menangis lagi kerana saya akan mendapatkan pinjaman saya di syarikat mereka dan juga saya telah membuat pilihan yang tepat untuk menghubungi mereka. saya mengisi borang permohonan pinjaman dan meneruskan semua yang diminta saya dan saya diberi pinjaman sebanyak $ 600,000.00 Dolar oleh Syarikat yang hebat ini dan di sini saya hari ini gembira dengan keluarga saya kerana bank Pinjaman citi bank telah memberi saya pinjaman jadi Saya membuat nazar kepada diri saya bahawa saya akan terus memberi keterangan di internet tentang bagaimana saya mendapat pinjaman saya. Adakah anda memerlukan pinjaman segera? sila hubungi Puan Jude Shanko Loan Firm sekarang untuk pinjaman Anda melalui email: (customercare@thecitibank.com) atau kunjungi www.thecitibank.com saya percaya orang lain juga memberikan kesaksian tentang pemberi pinjaman yang jujur ​​yang sama

  BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin