Sinopsis Anding Ayangan & Pre Order di RAMFC Store
Sinopsis
Cinta Kurniaan ILAHI... Tiada Berbentuk Tapi Suci Sifatnya...

NYIAN ditemui hanyut di Sungai Papar 10 tahun lalu. Dia mengalami amnesia. Lupa dari mana asal-usulnya. Nyian menjadi nelayan dalam tempoh tersebut. Selepas10 tahun... dia mulai galak bercerita tentang sebuah dongeng yang dikenali sebagai Anding Ayangan. 

Ramai yang tidak mengetahui, tatkala Nyian bercerita... dongengnya menjadi hidup di sebuah dunia yang terhijab dengan dunia nyata. Peperangan berlaku di dunia dongeng. Kerajaan Ayangan gagal menawan Anding sejak 200 tahun lampau. 

Persengketaan yang berteraskan kepercayaan dan politik berlanjutan sehingga salah satu hancur. Dalam peperangan muncul pelbagai kisah yang hidup dengan pelbagai ‘rupa’ manusia. Dalam banyak ‘wajah’ terbit pula sebuah percintaan antara dua pihak. Percintaan yang bertambah menyemarakkan marah dan dendam. Percintaan yang bermaharkan kematian. 

Dalam kerancakan perkelahian... terpinggir sebuah tanah tengah di lautan. Tanah bergelar Pulau Chermin. Didiami raja tanpa jelata. Enggan mencampuri urusan peperangan namun terikat sumpah kalimah mempertahankan Anding dari arah lautan. Sumpah yang diikat seorang ulama berasal dari negara Brunei Darussalam.

Nantikan kemunculannya...


Pre-Order Anding Ayangan

Pre Order Novel Terbaru Ramlee Awang Murshid melalui RAMFC sehingga 20 Februari. Layari pages RAMFC Store di link berikut:


Novel akan didatangkan dengan:

  • Button Badge 'Sedekad RAMFC' edisi terhad. Tidak boleh didapati dimana-mana kedai buku.
  • Sticker pengesahan 'Cetakan Pertama', juga tidak boleh didapati di mana-mana kedai buku.
  • Tandatangan penulis yang boleh anda dapatkan sendiri jika anda gigih pergi sesi temu mesra. Kalau tidak gigih, beginilah caranya.


Jadilah antara yang RAMians yang paling 'Rare' di Malaysia yang bukan saja ada buku terbaru tapi juga barangan premium terbaik dari RAMFC.

Harga pesanan melalui RAMFC adalah seperti berikut:
Cara memesan Novel 'Anding Ayangan' di RAMFC Store mudah saja:

1. Mula-mula bayaran di salah satu akaun berikut:

A) Pembayaran terus ke akaun bank:

     MAYBANK Normazlina Osman 112080900234
     CIMB Noorsyeila Bibi - 7003429258

    Slip bayaran (sila lampirkan/attach dalam mesej)

B) Pembayaran mengunakan kredit/debit kad atau bayaran mengunakan transaksi dari bank lain selain Maybank & CIMB

Untuk kali, kami memperkenalkan opsyen pembayaran mengunakan kad debit/kredit serta pembayaran dari akaun bank yang lain di Malaysia. Namun opsyen ini akan dikenakan tambahan RM1.50 bagi setiap kuantiti buku untuk menampung caj transaksi. Sila klik link berikut jika ingin meneruskan bayaran mengunakan opsyen ini:Lampirkan screenshot atau email yang diterima dari senangpay ke dalam mesej anda kepada RAMFC Store. Pengesahan bayaran tetap akan dilakukan melalui RAMFC Store. Harap maklum.

2. Hantarkan maklumat berikut (PM/Mesej) ke Facebook pages RAMFC Store
       
       Nama penuh:
       Alamat:
       No Telefon:
       Kuantiti:
       Lampirkan slip bayaran.


Jangan lupa simpan slip bayaran. Bayaran mesti sama dengan jumlah pesanan.
Kemudian tunggu admin sahkan pesanan dalam tempoh 48 jam. Dan dah sah, kena tunggu buku siap print dan tandatangan, barulah admin post. Harap semua berjalan lancar.

Boleh juga email ke admin.ramfc@gmail.com

Harap maklum.

Tempahlah sekarang di RAMFC STORE!

Share:

0 Ulasan

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin