[KAY AZHAR MENULIS] - Tahun Baru & RAM

Assalammu'alaikum dan salam sejahtera.
Selamat tahun baru 2017!!
Semestinya hari ini telah menjadi debaran buat semua ramian kerana hari tayangan filem Tombiruo yang dinantikan semakin hampir.
Juga pasti ramai yang baru mengetahui buku terbaru tuan RAM iaitu Anding Ayangan.
Tarikh 1 Januari yang sepatutnya tenang dan gembira buat semua umat manusia terpalit juga dengan sedikit kegemparan dan berita sedih bila mana beberapa negeri telah dilanda hujan lebat dan air pasang, juga sambutan tahun baru di Pandamaran, Klang bertukar tragedi kel apabila bunga api yang dibakar meletup dan memercik ke bawah dan terkena pada segelintir penonton dan mengakibatkan 10 orang cedera. Doa dan harapan kami, anda semua sentiasa berhati-hati, jaga keselamatan dan kesihatan masing-masing dan orang terdekat, sentiasa gembira, dan setia bersama kami di RAMFC.
Selamat maju jaya.
~~~~~~~~~~~~~~
Kay Azhar telah bersama RAMFC hampir 9 Tahun sejak kelab ini ditubuhkan. Memegang pelbagai portfolio dalam RAMFC, kini beliau berkhidmat di bahagian teknikal dalam Team RAMbassador.
Berminat menyumbang artikel berkait dengan novel Tuan Ramlee, Tuan RAM mahupun RAMFC? Emailkan kepada admin.ramfx@gmail.com

Share:

0 Ulasan

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin