TEMUJANJI DENGAN RAM @ 16.11.14: Temu Mesra Ramlee Awang Murshid & Aisya Sofea di Nu Sentral, Kuala Lumpur

Belum mendapatkan RAUDHAH? Jika belum, jom bertemu RAM di NU Sentral, Kuala Lumpur pada 16 November 2014 (Ahad) dari jam 2.00 petang hingga 4.00 petang.

Juga jangan lepaskan peluang menemui penulis novel Adam & Hawa yang sudah menjadi siri televisyen popular. Aisya Sofea turut akan bersama untuk mempromosikan novel terbaru beliau berjudul Dialah Cinta Hatiku.

Dapatkan kedua-dua novel sempena Pesta Buku MPH.


Info Tambahan

Untuk info Nu Sentral terletak bersebelahan sahaja dengna KL Sentral. Terdapat jejantas (link bridge) yang menhubungkan KL Sentral & Nu Sentral.

Anda boleh datang mengunakan pelbagai jenis pengangkutan awam seperti Komuter, LRT, Monorail, ERL & Bas Rapid KL. Manakala dari luar kuala lumpur boleh mengakses dari perkhidmatan lain seperti ETS, keretapi ekspress antara negeri mahupun bas eskpress.

Kepada yang berkenderaan sendiri, anda boleh memakir di dalam Pusat Membeli Belah Nu Sentral sendiri untuk kesenangan pihak anda. Sila google atau cari di aplikasi waze anda arah ke 'NU Sentral' untuk peta ke sana.

Jika berkeputusan saat akhir tapi berada di luar bandar, anda boleh menaiki kapal terbang dan seterusnya mengunakan ERL atau mengunakan perkhidmatan Sky Bus yang kedua-dua akan terus ke KL Sentral.

Semoga dapat membantu

Share:

0 Ulasan

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin