Pra-pesanan Novel Sunan-Nanggroe Sang Kembara di laman web Karangkraf Mall.

Sunan cover depan (s)

Salam, untuk makluman semua Novel terbaru Ramlee Awang Murshid berjudul Sunan-Nanggroe Sang Kembara BELUM berada di pasaran lagi.

Pre-Order di Karangkraf Mall.

Namun seperti diumumkan oleh pihak Grup Buku Karangkraf/ Alaf 21, pra-pesanan(pre-order) boleh mula ditempah melalui stor online mereka dengan diskaun 20% di link berikut:

http://mall.karangkraf.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=3703

Novel kali ini dicetak dalam edisi Hardcover-RM35.00 (Cetakan Terhad)& Softcover-RM23.00. Menurut laman web Karangkraf Mall, buku akan dipos selepas novel berada di pasaran dimana tarikh masih belum disahkan lagi. Sebarang masalah pembelian melalui laman ini, sila rujuk kepada pihak Karangkraf Mall.

Kami Admin RAMFC menyarankan anda merebut peluang baik ini untuk menempah Novel Terhangat 2014 di laman E-Stor karangkraf terutamanya untuk mendapatkan edisi HardCover yang harus dimiliki!

Pre-Order melalui RAMFC

Walaubagaimanapun, kepada yang yang masih berminat menempah novel ini melalui RAMFC. kami hanya menerima tempahan novel ini dalam Edisi SOFTCOVER SAHAJA! TIADA DISKAUN & CAJ POS AKAN DIKENAKAN. Jika masih berminat sila email nama, alamat, no telefon & kuantiti ke buku.ramfc@gmail.com dengan tajuk “SUNAN PROLOG”. Seperti tempahan sebelum ini, tandatangan penulis akan disertakan.

Seperti kita semua ketahui penantian itu satu penyeksaan, namun sama-sama kita nantikan kemunculan NOVEL TERHANGAT 2014 ~ SUNAN - Nanggroe Sang Kembara di pasaran tidak lama lagi. Sekian, harap maklum.

~Lebih baik tersalah ampun
Daripada tersalah hukum ~

Share:

1 Ulasan

  1. Assalammualaikum.

    Saya baru terbaca entry ini. Adakah masih available hard cover novel sunan ini? Harap dapat respon dpd saudara.

    Terima kasih.
    purrshaklee.blogspot.com

    BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin