Diskusi Kerjaya Sebagai Penulis di USIM, Nilai.

2 Disember 2011 - Hari pertama ketika Fiksyen 302 diedarkan sempenan Fiesta Buku Grup Buku Karangkraf, Tuan Ramlee Awang Murshid telah menhadiri satu sesi diskusi mengenai kerjaya sebagai penulis di Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.

Diskusi ini dianjurkan oleh Unit Psikologi Kauseling dengan Kerjasama PRU dan JobMalaysia dibawah pentadbiran Universiti Sains Islam Malaysia.  Dianjurkan sempena Minggu Ekplorasi Kerjaya dan Pesta Konvoksyen Kali Ke 9 univeristi ini.  Turut menjadi tetamu jemputan adalah penulis travelog Rindu Eropah Tawan Damacus iaitu Tuan Munir Ramli.

Berikut ada gambar sekitar sidang diskusi berlangsung:

Ada antara pelajar USIM yang berjaya menjadi yang terawal memiliki novel Fiskyen 302 kerana Tuan Attokz Dikulgai ada membawa 3 buah naskah khas untuk dijual di booth yang disediakan. Untuk foto-foto, sila klik link berikut https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2541478629833.127121.1639729063&type=1

Kami bagi pihak Tuan Ramlee Awang Murshid mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak penganjur dan semua yang terlibat.

Share:

0 Ulasan

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin