Surprise Birthday Party Ramlee Awang Murshid

Tibanya tarikh 4hb November 2009 dua hari lepas, maka genaplah usia penulis kesayangan ramai ini 42 tahun. Untuk tidak menghampakan ahli-ahli RAMFC yang sentiasa mengikuti perkembangan abang besar kita ini, berikut dikongsikan serba sedikit tentang majlis kejutan sambutan hari lahir Abg RAM yang bertempat di Secret Recipe Mid Valley. Untuk pengetahuan semua, misi terjah ini diterajui oleh Kak Elle yang telah mendapat kerjasama penuh daripada isteri Abg RAM sendiri, iaitu Kak Dayang. Layan.

Kak Dayang sedang menenteramkan Abg RAM yang terkejut ya amat melihat terjahan dan kehadiran kami semua. Cayalah Kak Dayang, kalau ada anugerah pelakon wanita terbaik, memang dapat kat Kak Dayang lah. :p

Rilek2 Abg Besar, jangan marah ye. Sampai tepuk kepala tu..

Kek Hari Lahir - Pecan Butterscotch, sedap hingga menjilat jari..

Birthday boy sedang meniup lilin.. 4lilin besar dan 2lilin kecil simbolik umur 42 tahun..

Potong.. Potong.. Potong.. Macam iklan P1 Wimax la plak..

Berbaloi-baloi.. eh, berbaloi-baloi..

Rilek2 Abg RAM, jangan tension-tension sangat ye.. Kami semua menunggu karya seterusnya, Wali Sufi..

Hm, ice lemon tea Secret Recipe ni boleh tahan jugak la rasanya.. Dah tenteram sket kot time ni ye Abg RAM..

Dari kiri: Kak Eina, Kak Fiza dan Kak Elle

Dari kiri: Attokz Dikulgai dan Kak Faizzah

Dari kiri: Kak Chef Lusiana dan Abg Web Sutera

Dari kiri: Kawan Razif (siapa nama ek?), Kay Azhar, Razif

Dari kiri: Abg Pilot dan Akimsensei

Saat ketibaan Mr President, Abg Mie Long & isteri (siapa nama ye)

Dari kiri: Kak Dayang (isteri Abg RAM) dan Kak Chef Lusiana (isteri Abg Web)

2 model RAMFC yang segak bergaya dengan bakal baju tema RAMFC untuk tahun depan 2010.. Haha..

Abg RAM dah tengok jam dah, nak balik sambung mengarang Cinta Sufi pulak..

Penyampaian hadiah hari lahir kepada Abg RAM

Kad ucapan yang ditandatangani oleh semua yang hadir..

Hadiah untuk besday boy dari RAMFC. Thanks a lot kepada semua yang menyumbang untuk hadiah ini..

Bergambar ramai2 gaya super sopan.. gaya gaya gaya.. hahah..

Apa yang korang tengok2 lagi daa? abis sudaa bah gambar..

p/s: kredit to abg pilot & kak fizot for all the gambar kat atas ni.. terima kasih yang xterhingga juga buat semua RAMFC yang telah memberikan kerjasama, langsung atau tak langsung.. terima kasih banyak korang.. waiting for the last activity untuk tahun ni disember nanti ye.. roger dan salam 9nyawa..

Share:

14 Ulasan

  1. Satu aku rasa hairan. Mengapa hanya aku seorang yang pakai baju RAMFC? Don't you guys be proud wearing the club t-shirt? I'm!

    BalasPadam
  2. waaaaaaaaahhhhhhh....cam comel je abg ram masa kene terjah..ahhahhahah;)

    happy besday once again abg ram;)

    May Allah bless u always n teruskan berkarya yg besh2 lagi mantop ok??

    p/s : ni pes time aku dapat tgk gmbr kimot...kay, attok..kak fiza..kak elle dekat2 n dgn ternag n jelas gitu...

    hikhikhik...bagus ah korang...
    uik...razif pon ade>???

    heheheheheh...
    pepun..layan...happy besday ye abg ram;)

    BalasPadam
  3. ko je yg xde makcik jane.. tu lah, konon2 nak malu2 kucing la nak turun terjah sama.. hg ni la, saja je nak sama chemistry ng frodot gak kan.. blog frodot hilang labunya, blog hg pun nak hilang jugak.. larixx..

    BalasPadam
  4. weih kimot!!!!!!

    mende lak gosip dlm selimut neh???
    nani kata, kalo ko gosipx lagik..die nak gosip ko ngan budak perak tu...

    muahhahahahhaaha...
    larikkkkkkk

    pecah rahsia ...lalalalaalala

    BalasPadam
  5. Cantiknye kak dayang...first time tgk.bestnye!
    Selamat hari lahir to abg ramlee.
    may Allah bless you!
    smoga nest karya cepat2 keluar ;p

    BalasPadam
  6. aku pun nak bagi komen aaahhh...

    1. anugerah pelakon wanita fofular... dimenangi oleh... KAK DAYANGGGGG!!!! (tepuk3)

    2. tak suka ah baju belang gitu jadik baju ramfc sbb cam nyamuk aedes jek (gelak3)

    3. apsal lah korang tak pakai baju kelab nih weiii??? elle, kita punya bonda ramfc pun tak pakai. elle... jawab jgn tak jawab (heran3)

    tu je lah komen aku yg tak bersama semasa majlis nih

    anyway, abg ram semoga terus berkarya!

    BalasPadam
  7. oit2 rq, apa rahsia2 ni.. aku pun musykil la.. haha.. ko ni, center ke x nih? hoho, orait2.. kim salam kt org felda ifah.. jugak kim salam sama frodot.. ckp kat dia, mana buah labu? muahaha..

    BalasPadam
  8. k.linda...baju kelab tu hapa? hehehehhe...saya rasa mcm takda jea...kih2...larikkkkkk

    BalasPadam
  9. huhuhhhhhhhhhhhh..
    woahhhhhh..(abh nape x bagi org pegi huhu)
    teruje gile wehhhh.. (tahun depan InsyaAllah aku pegi)

    BalasPadam
  10. Elle,

    Serius ok! So kau kira baju-T itu sudah tidak diiktiraf sebagai baju kelab? Mengapa?

    BalasPadam
  11. abg web, saja je tu kak elle.. actually, memg xcadang nk pakai baju kelab kan dari awal2..

    BalasPadam
  12. wei jgn tambah baralah....minta ampun, minta maaf, tergurau atau terlebih senda...

    BalasPadam
  13. seronoknye dpt together2 kan...
    jgn lupa akak utk next event ok hehehe
    hidup baju kelabram

    BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin