Pesta Buku Antarabangsa 17-26 April 2009

Yea pesta buku antarabangsa bermula hari ini. Anda semua dijemput memeriahkan suasana dan berkunjung di gerai alaf21 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC). Kami di RAMFC juga akan turut berada di sana bersama dengan saudara Ramlee Awang Murshid pada hari-hari berikut:-

 • Sabtu – 18 April 2009; 09.00 pagi – 6.00 petang

Ajk bertugas : 

 1. Elle
 2. Farah Jasni
 3. Fiza Izura
 • Ahad – 19 April 2009; 09.00 pagi – 6.00 petang

Ajk bertugas : 

 1. Elle
 2. Mohd Hakim Zakaria
 • Sabtu – 25 April 2009; 09.00 pagi – 6.00 petang

Ajk bertugas : 

akan dijaduakan kelak

 • Ahad – 26 April 2009; 09.00 pagi – 6.00 petang

Ajk bertugas : 

akan dijadualkan kelak

Pada tahun ini kami tidak mendapat tempat untuk menyediakan kaunter RAMFC. Namun anda boleh bertemu AJK bertugas yang berlegar-legar di gerai Alaf21 untuk mendapatkan borang atau membeli cenderamata. AJK kami akan mengenakan lencana RAMFC sebagai tanda kenalan. Anda juga mendapatkan lencana RAMFC dengan harga RM3.00 daripada AJK terbabit. Berikut adalah contoh lencana RAMFC.

Untitled-1 copy

Contoh1 

Kita jumpa di sana nanti. Lencana RAMFC  juga boleh dibeli secara online dengan mengemail kepada mod.ramfc@gmail.com. Bayaran pos akan diumumkan kelak.

Jangan lupa dapatkan juga novel-novel Ramlee Awang Murshid sebagai koleksi peribadi.

Perhatian!

Kepada pembeli-pembeli t-shirt RAMFC, tshirt hanya diambil pada hari Sabtu minggu hadapan iaitu pada 25 April 2009. Harap maklum.

Share:

3 Ulasan

 1. Elle, apsal sampai 2 kali ni? Emmm... nih mesti excited sangat ngan Pesta Buku ni, hehe

  BalasPadam
 2. uwaaa, bestnye dpt g pesta buku ngn Abg RAM.. x aci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehe

  BalasPadam
 3. dato, uhuk2.. dh tua xyah la nk main aci2 ng kitorang.. ramians, sapa yg free sabtu ahad ni, cpt kasik nama kat kak elle, havockan lagi booth alaf21 this sabtu n weekend.. cayalah..

  BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin