Tabung Untuk Gaza

Ada terdapat permintaan dari ahli-ahli RAMFC untuk mengadakan tabung untuk Gaza. Tapi memastikan semua bantuan sampai ke tangan yang memerlukan, saya menyeru semua menyalurkan bantuan anda ke tabung yang telah ditubuhkan oleh badan-badan berikut:


1. MERCY 

PALESTINE RELIEF FUND

Cheque payable to MERCY MALAYSIA
CIMB Account No : 1424-000-6561053Dua tabung ini adalah antara yang boleh dipercayai salurannya. Selain daripada itu kita juga boleh membantu saudara-saudara kita di Palestin dengan memboikot produk-produk buatan Amerika yang memberi sumbangan/dana kepada Israel untuk membuat serangan ke atas Gaza. Untuk mengetahui lanjut mengenai senarai barang-barang tersebut, sila layari website PPIM. 

Saya galakkan anda meletakkan banner di atas di dalam blog anda sebagai tanda sokongan terhadap kempen mengutuk serangan Israel ke atas Palestin.Share:

2 Ulasan

 1. Ayuh , kita bantu mereka yang memerlukan ini... Warga tua , Kanak2 dan wanita... menjadi mangsa kekejaman Zionis...
  AKU.DARAH.ANAK.MALAYSIA

  ura2 ada nak hantar diri ke sana ntuk berjuang syahid...
  dan khabar kata Israel nak cuit IraN... try test tengok...

  BalasPadam
 2. Penasihat Majlis Agama Islam Johor, Datuk Nooh Gadot dipetik sebagai berkata: "Hukum memboikot barang AS kini jatuh WAJIB dan jika ada sesiapa yang tidak mahu memboikot maka hukum menyokong AS dan Israel ialah lawan bagi wajib, iaitu HARAM." Beliau menegaskan hukum wajib itu tepat kerana adalah jelas AS dan Israel kini terus degil, sombong, takbur, bongkak, tidak berperikemanusiaan, musuh agama dan membunuh manusia tidak berdosa termasuk kanak-kanak, wanita dan warga tua di Gaza. "Usaha ini perlu berterusan dan jangan hangat-hangat tahi ayam,". Allahummansuril mujahideen fil Ghazzah.

  Wallahu'alam...

  Jom bakar semangat "ANTI ISRAEL LAKNATULLAH" dgn melayari:
  http://michaelheart.com/Song_for_Gaza.html
  currently, lgu "WE WILL NOT GO DOWN (Song for Gaza)" is my fevret song... ENJOY the video & mp3 !!!

  boikot !! BOIKOT ISRAEL !! [emosi sket... huhuhu~]

  p/s: If u were in their shoes, what would u do??

  BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin