LEPAK-LEPAK KRISMAS - PENCARIAN HARTA KARUN KERIS NANGGROE

Kepada semua ahli dan umum,

RAMFC akan mengadakan satu aktiviti pada hari krismas (25 Disember 2008) ini untuk mengukuhkan ukhwah antara ahli bertempat di Wetland, Putrajaya. Kepada yang berminat menyertai aktiviti kami yang bermula seawal 8.00 pagi nanti, sila emailkan nama dan no. telefon dan no.keahlian(jika ada) kepada kami di mod.ramfc@gmail.com. Untuk acara harta karun satu kumpulan adalah seramai dua orang dan yuran penyertaan dikenakan sebanyak RM20(satu kumpulan).Marilah bersama merapatkan ukhwah dalam kelab ini.
Sebarang penyertaan mengenai program sila email di mod.ramfc@gmail.com atau sms saudari Elle di 012-3069604.

Satu tujuan, satu harapan, mencari keris nanggroe seorang laksamana.
INFO:
  1. Yuran Penyertaan akan dikutip pada hari aktiviti dijalankan, sila beri maklumat anda terlebih dahulu.
  2. Tentatif program akan dipaparkan kemudian di blog ini
  3. Makanan dan Minuman adalah atas tanggungan sendiri.

Yang benar,
Bagi pihak ajk RAMFC

elle

Moderator RAMFC
Senarai nama peserta yang telah mendaftar:
  1. Attokz
  2. Faizzah
  3. Suhaimi
  4. Elle
  5. Anim
  6. Dato Marsani
  7. Sue Onn
  8. Osh
  9. Sabiah
  10. Pilot
  11. Caun
  12. Gus
  13. Fizah
  14. Jiji
  15. Adik Fizah

Share:

5 Ulasan

  1. huhuhu..jelesnyer..
    kiter x dpt join

    semuge korang hepi n enjoy the activities....

    BalasPadam
  2. huhuhu..jelesnyer..
    kiter x dpt join

    semuge korang hepi n enjoy the activities....

    BalasPadam
  3. oh, bley menimbulkan kemarahan gak ni cz tak dapat join. muahaha!!

    BalasPadam
  4. wow cantiknye poster
    tp nak komen sikit, sila betulkan ejaan ukhwah tu.....bkn ukhawah ye.

    tu saje, mgkn kesilapan tidak disengajakan oleh cik gc kita

    BalasPadam
  5. salam,
    copy paste jer ayat dari cari web nieh....x perasan pulak

    BalasPadam

Sila tinggalkan komen anda di sini.

Blog Widget by LinkWithin